Lehed

14 märts 2010

Valge šokolaadiga muffinid

4,8 dl jahu
2 1/2 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
0,6 dl suhkrut
3,6 dl valge šokolaadi raase
2,4 dl piima
60 g sulatatud võid
1 suur muna, lahti klopitud
2 sl mett
2 tl vanilliessentsi

Valmistamine:
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Sõelu jahu, küpsetuspulber ja sool suurde kaussi. Sega samasse suhkur ning šokolaadiraasud. Tee keskele lohk. Sega tainasse piim, või, muna, mesi ja vanilliessents. Tõsta tainas vormidesse, täites need 3/4 kõrguselt. Küpseta 15-20 minutit, kuni keskele pistetud puutükk jääb puhtaks. Jahuta muffinid restil.

Kogusest saab 20 muffinit. Retsept raamatust "Koogid. 1001 klassikalist retsepti kogu maailmast."


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar