Magushapu lihakaste riisiga
- 300 g sealiha
- 2 sibulat
- 1 suur paprika
- 2 porgandit
- väike purk ananassitükke
- 2 sl. tomatipastat
- 1/2 dl. ananassimahla
Marinaad
- 2 sl. mett
- 2 sl. suhkrusiirupit
- poole sidruni mahl
- 1/2 dl. ananassimahla
- 1/2 sl. pipart
- Lõika liha peenikesteks ribadeks. Sega kokku marinaadiained ja pane liha maitsestuma(umbes pooleks tunniks).
- Haki sibul, lõika paprika ja porgand ribadeks.
- Pruunista liha kuumas õlis, sega juurde tomatipasta. Lisa porgand ja paprika, sibul ning ananassimahl. Kuumuta umbes 10 minutit.
- Lisa ananassitükid ja kuumuta veel umbes 10 minutit või kuni liha on pehme.
Parim lihakaste, mis siiani söönud oleme. jääb kindlasti meie pere lemmikute hulka. Aitäh retsepti eest!
VastaKustuta