Lehed

20 veebruar 2010

Magushapu lihakaste riisiga


  • 300 g sealiha
  • 2 sibulat
  • 1 suur paprika
  • 2 porgandit
  • väike purk ananassitükke
  • 2 sl. tomatipastat
  • 1/2 dl. ananassimahla
Marinaad
  • 2 sl. mett
  • 2 sl. suhkrusiirupit
  • poole sidruni mahl
  • 1/2 dl. ananassimahla
  • 1/2 sl. pipart

  1. Lõika liha peenikesteks ribadeks. Sega kokku marinaadiained ja pane liha maitsestuma(umbes pooleks tunniks).
  2. Haki sibul, lõika paprika ja porgand ribadeks.
  3. Pruunista liha kuumas õlis, sega juurde tomatipasta. Lisa porgand ja paprika, sibul ning ananassimahl. Kuumuta umbes 10 minutit.
  4. Lisa ananassitükid ja kuumuta veel umbes 10 minutit või kuni liha on pehme.

1 kommentaar:

  1. Parim lihakaste, mis siiani söönud oleme. jääb kindlasti meie pere lemmikute hulka. Aitäh retsepti eest!

    VastaKustuta